بهترین فروشگاه ساز اینترنتی رایگان

بهترین فروشگاه ساز های رایگان

در این مقاله بهترین فروشگاه ساز های اینترنتی متن باز و رایگان معرفی شده‌اند که با استفاده از آنها می‌توانید به سادگی و با کمترین هزینه فروشگاه اینترنتی خود را راه اندازی نمایید. 

این نرم افزارها برای پیاده سازی آسان وب سایت فروش اینترنتی بدون نیاز به برنامه نویسی طراحی شده‌اند و دارای ویژگی‌های اساسی مانند لیست محصولات، موجودی کالا، قیمت‌گذاری، سبد خرید و یکپارچه‌سازی با درگاه پرداخت هستند.

البته فروشگاه ساز های متن باز (Open Source) زیادی در دسترس است. اما در این مقاله فقط به مواردی که بصورت فعال بروز رسانی می‌شوند اشاره کرده‌ایم تا وب سایت فروش اینترنتی شما به دلیل نرم افزارهای قدیمی دچار مشکل نشود.

1. ووکامرس (WooCommerce)

اگر می‌خواهید از وردپرس برای وب سایت فروش آنلاین خود استفاده کنید، در اینصورت ووکامرس یکی از بهترین گزینه‌های شما خواهد بود. از نظر فنی از وردپرس به عنوان زیر ساخت ایجاد وب سایت و از ووکامرس به عنوان افزونه فروشگاه ساز استفاده می‌کنید تا ویژگی‌های مورد نیاز یک وب سایت فروش اینترنتی را فراهم کنید.

بسیاری از طراحان وب نحوه استفاده از وردپرس را می‌دانند بنابراین یادگیری و ایجاد فروشگاه آنلاین با استفاده از ووکامرس برای آنها آسان‌تر خواهد بود. در استفاده از وردپرس هم قطعا مشکلی نخواهید داشت زیرا یکی از بهترین نرم افزارهای ایجاد وب سایت است که با داشتن هزاران افزونه پیشرفته و رایگان گزینه‌ای قابل اعتماد برای فروشگاه اینترنتی شما خواهد بود.

بهترین مزیت استفاده از ووکامرس انعطاف پذیری آن است. شما می‌توانید برای طراحی و افزودن امکانات به فروشگاه آنلاین خود از میان صدها گزینه آماده انتخاب کنید.

ووکامرس از زبان فارسی و واحد پول ایران نیز پشتیبانی می‌کند و افزونه‌های یکپارچه‌سازی آن با تمام درگاه‌های پرداخت ایرانی موجود است. بنابراین در این زمینه هم مشکلی نخواهید داشت.

برای دسترسی رایگان به این نرم افزار و اطلاعات بیشتر می‌توانید به صفحات زیر مراجعه نمایید.

https://woocommerce.com
https://github.com/woocommerce/woocommerce

2. پرستاشاپ (PrestaShop)

پرستاشاپ یکی دیگر از نرم افزارهای خوب تجارت الکترونیک و ساخت فروشگاه آنلاین است که می‌توانید از آن استفاده کنید. پرستاشاپ یک نرم افزار متن باز فعال با یک بازار رسمی برای افزونه‌ها و قالب‌های آماده است. این نرم افزار از سایت رسمی پرستاشاپ قابل دانلود بوده و برای راه‌اندازی آن نیز می‌توانید به صفحه راهنمای نصب پرستاشاپ مراجعه نمایید.

پرستاشاپ امکانات و قابلیت‌های بسیار زیادی دارد و استفاده از آن هم بسیار آسان است. این فروشگاه ساز پرطرفدار قطعا یکی از گزینه‌هایی است که ارزش بررسی را دارد.

برای دسترسی رایگان به این نرم افزار و اطلاعات بیشتر می‌توانید به صفحات زیر مراجعه نمایید.

https://www.prestashop.com/en
https://github.com/PrestaShop/PrestaShop

3. فروشگاه ساز مجنتو (Magento)

 مجنتو یک زیرساخت فروش اینترنتی متن باز است که توسط شرکت Adobe پشتیبانی می‌شود. مجنتو کاملا برای کاربردهای تجارت الکترونیک طراحی شده است بنابراین به راحتی می‌توانید از بسیاری از ویژگی‌های پیش فرض آن استفاده نمایید و همچنین امکانات سفارشی‌سازی پیشرفته‌ای نیز در اختیار شما خواهد بود.

البته هنگام استفاده از نسخه متن باز ممکن است برخی از ویژگی‌های موجود در نسخه تجاری را از دست بدهید که برای آگاهی از تفاوت‌های آنها می‌توانید صفحه مقایسه نسخه‌های متن باز و تجاری مجنتو را بررسی نمایید.

برای دسترسی رایگان به این نرم افزار و اطلاعات بیشتر می‌توانید به صفحات زیر مراجعه نمایید.

https://magento.com
https://github.com/magento

4. اپن کارت (OpenCart)

نرم افزار اپن کارت یک فروشگاه ساز خوب مبتنی بر PHP است. این نرم افزار شاید به اندازه گزینه‌های دیگر پرطرفدار نباشد اما هنوز هم در بسیاری از فروشگاه‌های آنلاین از آن استفاده می‌شود. اپن کارت دارای ویژگی‌های پیش فرض زیادی است و افزونه‌های آماده زیادی هم برای توسعه آن وجود دارد.

اپن کارت را نمی‌توان بهترین ابزار ساخت فروشگاه اینترنتی در نظر گرفت، اما اگر می‌خواهید یک نرم افزار متن باز مبتنی بر PHP داشته باشید، قطعا ارزش بررسی را دارد.

برای دسترسی رایگان به این نرم افزار و کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید به صفحات زیر مراجعه نمایید.

https://www.opencart.com
https://github.com/opencart/opencart

5. ناپ کامرس (nopCommerce)

ناپ کامرس یک فروشگاه ساز رایگان و متن باز مبتنی بر ASP.NET Core است. بخش مدیریت ناپ کامرس دارای یک رابط کاربری ساده و مناسب برای استفاده است که البته اگر قبلا از اپن کارت استفاده کرده باشید احتمالا متوجه شباهت آنها خواهید شد. این نرم افزار به طور پیش فرض دارای بسیاری از ویژگی‌های ضروری برای فروشگاه اینترنتی است و طراحی مناسبی نیز برای کاربران تلفن همراه در آن پیش بینی شده است. همچنین شما در سایت ناپ کامرس به قالب‌ها و افزونه‌های متعددی دسترسی خواهید داشت. 

برای دسترسی رایگان به این نرم افزار و اطلاعات بیشتر می‌توانید به صفحات زیر مراجعه نمایید.

https://www.nopcommerce.com
https://github.com/nopSolutions/nopCommerce

6. ذن کارت (Zen Cart)

ذن کارت یک فروشگاه ساز مدرن و بروز نیست اما یکی از راهکارهای متن باز است. اگر از علاقمندان الگوهای کلاسیک مبتنی بر HTML هستید و به افزونه‌های زیادی هم نیاز ندارید می‌توانید آن را بررسی کنید. اما استفاده از آن در پروژه‌های جدید را چندان توصیه نمی‌کنیم.

برای دسترسی رایگان به این نرم افزار و اطلاعات بیشتر می‌توانید به صفحات زیر مراجعه نمایید.

https://www.zen-cart.com
https://sourceforge.net/projects/zencart

7. ادو ایکامرس (Odoo eCommerce)

ادو ایکامرس مجموعه‌ای یکپارچه از نرم افزارهای تجاری متن باز شامل حسابداری و نرم افزار CRM را ارائه می‌دهد. برای ساخت فروشگاه اینترنتی، شما می‌توانید از محیط طراحی ویژوال آن برای سفارشی سازی سایت مطابق با نیاز خود استفاده کنید. علاوه بر نصب آسان قالب‌ها و گزینه‌های سفارشی‌سازی آماده شما می‌توانید از HTML و CSS نیز برای سفارشی کردن سایت خود استفاده کنید.

برای دسترسی رایگان به این نرم افزار و اطلاعات بیشتر می‌توانید به صفحات زیر مراجعه نمایید.

https://www.odoo.com/page/open-source-ecommerce
https://github.com/odoo/odoo

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک کوتاه: crmfa.com/?p=5137